У Запоріжжі відбудеться Чемпіонат світу зі стронгмену. Вхід вільний

У Запоріжжі відбудеться Чемпіонат світу зі стронгмену. Вхід вільний
23 серпня 2014 під патронатом Запорізької обласної держадміністрації за генеральним спонсорством МК «Запоріжсталь» в Запоріжжі відбудеться Чемпіонату світу зі стронгмену та відкритого кубку зі стронгмену Запорізької області «Kozak Open».
 
Про це організатори змагань розповіли журналістам на прес-конференції про хід підготовки та подробиці проведення змагань. Чемпіонат світу зі стронгмену збере 22 найсильніших спортсменів із 11 країн світу – України, країн Прибалтики, Європи та Азії. У змаганнях приймуть участь дві команди спортсменів з України.
 
«В цей тяжкий для країни час я гадаю потрібно робити подібні заходи для підтримки наших захисників вітчизни, вони необхідні навіть для того, щоб ще раз показати наскільки Україна сильна та незламна, що в такий важкий період ми можемо та повинні боротися», сказав під час прес-конференції заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина світу», неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві, а також головний суддя змагань Василь Вірастюк.
 
«Ідея виникла не випадково, тому що в цей складний для країни час гасло змагань «Сила, Воля, Єдність!» як ніколи актуальні, це те, чого потребує сьогодні кожний українець», – розповів організатор змагань у Запоріжжі Гліб Глушко.
 
«Дуже символічно, що змагання будуть приурочені до 23-ої річниці Незалежності України. Чоловіча сила не може бути незалежною від сили духу, що є складовою фактору незалежності нашої країни. Цей патріотичний захід підтримав комбінат та взяв на себе усі фінансові витрати на організацію. Впевнений змагання багатоборців стануть справжнім святом для українців», зазначив начальник відділу з питань регіонального розвитку МК «Запоріжсталь» Анатолій Пустоваров.
 
«Це не просто змагання, це – шоу богатирів, командні змагання сильних людей, які будуть виконувати нестандартні вправи. Федерація стронгмену України дозволила провести на початку заходу відкритий кубок зі стронгмену Запорізької області «Kozak Open», в якому приймуть участь запорізькі спортсмени», сказав один з організаторів змагань Олег Зима.
 
Треба зазначити, що завдяки допомозі в організації та проведенні змагань комбінату «Запоріжсталь» захід буде проведений на сучасному стадіоні «Славутич – Арена», який розмістить 12 тисяч глядачів. Організатори підкреслили, що вхід для вболівальників буде вільний.
 
Напередодні чемпіонату для запоріжців буде проведене відкрите тренування за участі зірок стронгмену: Василя Вірастюка та Сергія Конюшка.

Теги: Анонс
Кубок України з Українського рукопашу «Спас», пам’яті Нестора Івановича Махна 07.11.2014
Кубок України з Українського рукопашу «Спас», пам’яті
9 листопада 2014 року у м. Запоріжжя відбудеться Кубок України з Українського рукопашу «Спас», пам’яті Нестора
Всеукраїнські козацькі ігри «Запорозька слава» 01.10.2014
Всеукраїнські козацькі ігри «Запорозька слава»
До свята Покрови Божої Матері та Дня українського козацтва ВГО «Всеукраїнська федерація «Спас» проводить 11 жовтня 2014
Герман просит всех украинок подписать электронную петицию к лидерам стран-гарантов безопасности Украины 23.07.2014
Герман просит всех украинок подписать электронную
Новости Украины. Народный депутат, член парламентской фракции Партии регионов Анна Герман с трибуны Верховной Рады в
У Запорізьких нацистів новий голова 20.09.2016
У Запорізьких нацистів новий голова
17 вересня у Запоріжжі відбулася звітно-виборча конференція обласної організації Всеукраїнського об'єднання

Нет комментариев.