Громадські активісти розказали, чого наобіцяв їм мер Запоріжжя Володимир Буряк

Громадські активісти розказали, чого наобіцяв їм мер Запоріжжя Володимир Буряк
Громадські активісти ініціативи прямої дії #ВКЛЮЧАЙСЯ звертаються з закликом до небайдужих громадян та ЗМІ Запоріжжя контролювати виконання обіцянок міського голови Запоріжжя Володимира Буряка.
 
6 квітня відбулась зустріч міського голови з громадськими активістами ініціативи #ВКЛЮЧАЙСЯ за участі народних депутатів України Ганни Гопко та Остапа Єднака. На зустрічі пан Буряк заявив про кілька найближчих планів місцевої влади, спрямованих на підвищення комфорту життя в місті.
1. З 13 квітня Володимир Буряк планує запрошувати місцевий бізнес допомагати у прибиранні територій. "Починаючи з наступного тижня, а саме з 13 квітня, я буду в кожному районі збирати представників середнього та малого бізнесу і розповідати їм, що ось, дивіться, за кошти бюджету в вашому районі будемо робити ось це і це, що планується встановити стільки лавочок, стільки спортивних майданчиків, - пояснює мер, - А в мене до них буде одне прохання прибирати території, на яких вони розташовані". За словами міського голови також вже створена карта міста, на якій зазначені так звані білі плями територій, благоустрій чи прибирання яких ні за ким не закріплено. З цього тижня голови районних адміністрацій будуть проводити тендери на вибір підрядних організацій.
2. До 30 червня пан мер пообіцяв "закрити питання", пов'язані з проблемними каналізаційними колекторами, викиди з яких, у разі аварії, можуть загрожувати Дніпру та, відповідно, Чорному морю. На ці ремонтні роботи міська рада збирається витрати 16 млн. грн.
3. За два місяці у Запоріжжя має з’явитись оновлений генеральний план. 456 тис грн на впорядкування наявної документації генплану надали найбільші підприємства міста: "Мотор Січ" та "Запоріжсталь". "Їм теж потрібно деякі проекти вносити, тому вони погодились проплатити і в червні у нас буде вже проект. Два місяці піде на експертизу, узгодження, ми там дуже багато почистили", - заявив Володимир Буряк.
4. За ініціативою міського голови, місто підписало угоду з основними підприємствами Запоріжжя, які забруднюють повітря і воду. Згідно цієї угоди чиновники отримають можливість заходити на виробництва і дивитись, як очищуються викиди. Перед цим, за словами Володимира Буряка, він запитав у підприємств-забруднювачів, що вони зробили відповідно до своїх екологічних програм і що збираються робити. Цікаво, але впродовж розмови мер показав своє філософське ставлення до проблем з екологією підкресливши, що "інших ричагів у мене нема".
Довідка: Громадська ініціатива прямої дії #ВКЛЮЧАЙСЯ об’єднує у спільноту громадян, що уособлюють енергію громадянського суспільства України. До цієї ініціативи можуть долучитися всі небайдужі українці, які готові включатися у реальні дієві зміни незалежно від їхньої партійної приналежності, ідеологічних поглядів, професії, віку тощо. Сторінка #ВКЛЮЧАЙСЯ у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/vklnetua/

6 квітня у Запоріжжі відбудеться Міський мозковий штурм #ВКЛЮЧАЙСЯ 05.04.2016
6 квітня у Запоріжжі відбудеться Міський мозковий штурм
6 квітня о 14.00 у Запоріжжі відбудеться Міський мозковий штурм #ВКЛЮЧАЙСЯ, присвячений вирішенню найактуальніших
Запорізькі депутати зберуться на сесію 20.02.2017
Запорізькі депутати зберуться на сесію
Наступного вівторка, 28 лютого, відбудеться чотирнадцята сесія Запорізької міської ради. Відповідне розпорядження №16рс
Гройсман провів зустріч з учасниками «вугільної блокади» 22.02.2017
Гройсман провів зустріч з учасниками «вугільної блокади»
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів зустріч із учасниками «вугільної блокади». Про це у вівторок, 21
Запорожцы обратились к Президенту с требованием уволить мэра и распустить горсовет 27.11.2014
Запорожцы обратились к Президенту с требованием уволить
Запорожские активисты собрали более 1200 подписей под обращением к Президенту Украины Петру Порошенко с требованием

Нет комментариев.