Раненому герою нужна помощь — он рискует потерять ногу, но планирует скоро вернуться в строй

Раненому герою нужна помощь — он рискует потерять ногу, но планирует скоро вернуться в строй
«Я сама — в инвалидной коляске, но в случае с нашими Героическими Ребятами, моя боль — просто маленькая царапина на теле … У меня, пока, больше болит душа, чем тело. Болит душа за этих раненых ребят!».

Об этом в Фейсбуке пишет волонтер Олександра Любченко, сообщает майданный сайт Цензор.НЕТ, который был одним из тех ресурсов, который поддержал беззаконие майдана, государственный переворот и разжигание гражданской войны на Украине.

«ІЗ МОЄЇ ПЕРЕПИСКИ З ПАШЕЮ ГЕРАСИМЕНКО:
Я: «Паш,.. ти не хвилюйся,.. звісно ми ще повну суму тобі не зібрали,.. але зберемо!!! Небайдужі люди дуже хочуть, щоб ти одужував!!! І дякуємо тобі,.. що ти йшов боронити нашу Україну від загарбників… Ти Герой!!!»
Павло: » ) » — це була його дуже скромна відповідь.
Я: «Правда-правда!!! В тебе все буде гаразд!!! І ти не один!!!»
Павло: «сподіваюсь швидше одужати і повернутись в стрій, бо війна ще не закінчилась і роботи на Сході повно»…
Я знала,.. що Паша саме так і відповість мені,.. знала,.. бо, я бачу, як наша молодь розділяється на 3-категорії: 1.БЕЗДУШЕВНІ ІСТОТИ, КОТРІ ЗВИКЛИ ЗАДОВОЛЬНЯТИСЯ ЛИШЕ ВЛАСНИМИ ПОТРЕБАМИ: НАРКОТИКИ, ВИПИВКА, ТАЧКИ, БРЕНДОВИЙ ОДЯГ, СУЧАСНІ ГАДЖЕТИ(без образ,.. але — це правда); 2.БЕЗДУШЕВНІ, НЕРЕАГУЮЧІ НА ВСІ ПОДІЇ, КОТРІ ТРАПИЛИСЯ,.. Й ТРАПЛЯЮТЬСЯ КОЖНОГО ДНЯ… ПОДІЇ, В КОТРИХ ГИНУТЬ СОТНІ-сотні-сотні НАЙХОРОБРІШИХ ВОЇНІВ. ТАКА МОЛОДЬ НЕ ЗДАТНА ПІДНЯТИ НАШУ ДЕРЖАВУ НА ВИЩІ СХОДИНКИ. ЦЕ ІНЕРТНА МОЛОДЬ; 3.ПАТРІОТИЧНО-СВІДОМА МОЛОДЬ, ЯКА ЗДАТНА ПОЖЕРТВУВАТИ СВОЇМ ЖИТТЯМ ЗАРАДИ БАТЬКІВЩИНИ,.. ЗАРАДИ КРАЩОГО ЖИТТЯ НЕ ЛИШЕ ДЛЯ СЕБЕ… ВОНИ ЗДАТНІ ДАВАТИ ОПІР ВОРОГОВІ,.. ЩОБ ЛИШЕ ВОРОГ — ПРАВДУ НЕ ЗАТОПТАВ,.. ВІРУ НЕ РОЗІП’ЯВ,.. НАШ НАРОД НЕ ЗАГНУЗДАВ!!!
ЛЮДИ,.. Я ВЖЕ ДО ВАС ЗВЕРТАЛАСЯ ОДИН РАЗ, ЩОДО — ПАВЛА ГЕРАСИМЕНКА… І ОСЬ,.. Я ЗВЕРТАЮСЯ ЩЕ РАЗ,.. БО, КОШТИ ЩЕ НЕ ЗІБРАНІ ДЛЯ ПОВНОЦІННОГО ЙОГО ЛІКУВАННЯ. У Паши дуже СКЛАДНА ситуація з НОГОЮ. Лікарі обговорюють питання: «Чи ЗАЛИШИТИ ЙОМУ НОГУ? ЧИ АМПУТУВАТИ?»… Я НЕ знаю,.. що краще зробити в його ситуації, бо,.. розумію, що на ПСИХОЛОГІЧНОМУ РІВНІ — отримати чітку відповідь ДУЖЕ ТЯЖКО. Але,.. хочу додати: ОБИДВА моїх дідусів, були для мене ГЕРОЯМИ! Один мій дідусь — залишився без рук: на одній руці було обрізано 4-рі пальці й вона була «порвана» від поранень,.. так і зрослася — шрамисто. А на іншій руці не було долоні,.. і по-лікоть лише — культяшка… Дідусь рятував людей навколо себе,.. він своїм тілом накрив гранату, затиснувши її міцно в своїх долонях… Але,.. за Велінням Божим — мій дідусь залишився живий,.. живий та з чисельними пораненнями,.. й з травмованими руками… А ті люди, котрих дідусь хотів врятувати — вони абсолютно всі загинули від вибуху… Чому саме так трапилося? Я не знаю! Але знаю одне, що мій дідусь був для мене — дуже гарний здоровань під 2-м. зросту,.. сильний й мужній,.. й переживший в свої 20-років тортури в «Дахау». І я ніколи не соромилася його ПОШКОДЖЕНИХ рук,.. я завжди притулялася до нього, щоб він мене міцно обіймав, тоді я себе вважала повноцінно захищеною! Він приніс себе в жертву,.. заради людей… Дідусь був для мене справжнім Героєм! Фізичну роботу, він не перекладав на когось,.. він пристосовувався до будь-яких незручностей,.. навіть мав такі ремені, щоби прив’язувати до руки косу,.. й йшов в поле косити. Він ніколи,.. ні поглядом,.. ні жестом,.. ні мімікою — не показував, як йому тяжко… Дідусь страшенно НЕ любив, коли його — жаліли!!! І це зрозуміло,.. Герої не чекають ЖАЛОСТІ… Героям потрібна — УВАГА,.. ПОВАГА й ДОВКОЛИШНЯ ЛЮБОВ ВІД ЛЮДЕЙ! А другий мій дідусь,.. він був — Кавалер ордена Слави 3-х ступенів. Його тіло теж було від поранень — все в рубцях,.. мій дідусь був — пошматований й шитий наново… Так,.. для мене вони обидва — Герої,.. як і ті Герої, котрі — борються наразі за УКРАЇНУ,.. за нас, — таких інколи БАЙДУЖИХ до чужого болю,.. інколи БАЙДУЖИХ до чужого страждання,.. інколи БАЙДУЖИХ до чужих сліз, котрі капають із чистих, але поранених душ цих великомучеників Героїв!!! Я лише УЯВИЛА,.. НА ОДНУ-ХВИЛИНОЧКУ,.. яку ФІЗИЧНУ БІЛЬ переносять наші хлопці від цієї хижої війни?!! Хто залишається — БЕЗ РУК,.. хто — БЕЗ ОЧЕЙ,.. хто — БЕЗ НІГ… Господи!!! Це ЖАХІТТЯ,.. і це лише я уявила НА ОДНУ-ХВИЛИНОЧКУ,.. а поранені страждають щосекундно,.. щодня…
Я ПОВНУ ПОТУЖНІСТЬ БОЛЮ ЗНАЮ,.. БО,.. САМА ПЕРЕБУВАЮ в інвалідному візку,.. але моя БІЛЬ — стала для мене звична роками… Я ЗНАЮ, КОЛИ БІЛЬ РОЗРИВАЄ МЕНЕ НА МІЛКІ ЧАСТИНКИ, Й ЗНАЮ,.. ЩО — ВОНА НЕ МИНУЧА,.. Й ЗНАЮ,.. ЩО — ВОНА НЕВИЛІКОВНА.
Але у випадку із нашими Героїчними Хлопцями, моя БІЛЬ — це просто маленька подряпина на тілі… У мене, наразі, більше болить — ДУША,.. аніж — моє тіло, болить ДУША ЗА ЦИХ ПОРАНЕНИХ ХЛОПЦІВ!
Я ПОРАХУВАЛА,.. І ВИЗНАЧИЛА ДЛЯ СЕБЕ ОСЬ-ЩО: я зараз НЕ витрачаю коштів на якісь свої забаганки… Я можу обійтися без усіляких своїх примх… Ті кошти, що в мене раніше затрачалися на: інколи навіть непотрібне «барахло» — я ПЕРЕРАХОВУЮ таким хлопцям, як — Павло… Це-ж може зробити КОЖЕН ІЗ НАС? Якщо моя НЕБАЙДУЖІСТЬ, хоча-б частково, хоча-б на 5% може принести користь нашим Героям — Я БУДУ НАЙЩАСЛИВІША ЛЮДИНА В СВОЇЙ ДЕРЖАВІ!!!
Я НАГАДУЮ: Павло,.. був поранений 11.07.2014р. під час обстрілу установки «Град» біля населеного пункту Металіст. Він,.. отримав дуже складні та серйозні травми: відторгнення сітківки ока; перелом основи черепа; відірване вухо; відкритий перелом гомілки з пошкодженням м’якої тканини на лівій нозі. Павло знаходився у Харківському шпиталі,.. наразі він перебуває у Львові. Наші лікарі,.. стверджують, що не мають можливості зберегти йому ногу, й запевняють, що її потрібно ампутувати. А-от,.. Ізраїльські лікарі беруться врятувати йому ногу,.. але на це ПОТРІБНІ ВЕЛИКІ КОШТИ. Сім’я цього Героя абсолютно не заможна,.. й вони не так фінансово забезпечені, щоби мати змогу оплатити йому таку операцію…
ДЯКУЮЧИ ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ЛЮДЯМ, котрі відгукнулися — вже назбирали близько 30 000 тис.$… АЛЕ ЦЕ ЩЕ ДУЖЕ МАЛО!!!
ОСЬ ЇХНІ ДАНІ: Батьки Герасименко Валерій Анатолійович — 0639023215 Герасименко Світлана Вікторівна — 0508013106. Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5577212300066787 — Герасименко Світлана Вікторівна
А ось,.. ще й повні реквізити рахунку ПриватБанк: Отримувач: Приватбанк МФО:305299 ОКПО:14360570 р/р:29244825509100 Герасименко Світлана Вікторівна
ВІДМІЧАЮ ЛЮДЕЙ Й ДЛЯ РОЗПОШИРЕННЯ ЦІЄЇ ІНФОРМАЦІЇ ТЕЖ! ЯКЩО ВАМ ЦЕ НЕ ДОВПОДОБИ, ТО — я перепрошую(можете просто ДОПОМОГТИ — КОНСТРУКТИВНИМИ порадами),.. бо,.. ЦІ ГЕРОЇ ЙДУТЬ ТУДИ ЗА ВЛАСНИМИ ПЕРЕКОНАННЯМИ — БОРОНИТИ УКРАЇНУ,.. Й ВІДБИВАТИ ВОРОГА З НАШОЇ ЗЕМЛІ! Й до-речі,.. чи: «ПОДОБАЄТЬСЯ їм там гинути, чи НЕ подобається?!» — цим питанням мало-хто задається,.. а де-кого — це питання зовсім не-обходить!!!
FIX: Я ВИКЛАДАЮ ФОТО-КАДР З — УРАЖЕНОЮ ЧАСТИНОЮ ПАВЛОВОЇ НОГИ… ВИДОВИЩЕ НЕ ІЗ ПРИЄМНИХ,.. ПОПЕРЕДЖАЮ,.. АЛЕ — ЛИШЕ НА МИТЬ УЯВІТЬ,.. ЯКУ БІЛЬ ПАША ТЕРПИТЬ ЩОДНЯ!!! ЦЕ ПРОСТО ГЕРОЇЧНА ТЕРПЕЛИВІСТЬ У ЦЬОГО ХЛОПЦЯ!!!
ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО БУДЕ РЕПОСТИТИ,.. ХТО ДОПОМОЖЕ СВОЄЮ ПІДТРИМКОЮ, ЯК — ПСИХОЛОГІЧНОЮ, ТАК І — МАТЕРІАЛЬНОЮ!!!
ВСІ ФОТО ДАНІ ВНИЗУ (Якщо когось зацікавлять документи, які ПІДТВЕРДЖУЮТЬ його «ПЕРЕБУВАННЯ НА ДОБРОВІЛЬНИХ ЗАСАДАХ НА ВІЙСЬКОВІЙ СЛУЖБІ» — Я МОЖУ НАДАТИ по e-mail)».
Раненому герою нужна помощь — он рискует потерять ногу, но планирует скоро вернуться в строй



Запорожский нацист Тимур Кныш попал в плен к антифашистам 12.12.2014
Запорожский нацист Тимур Кныш попал в плен к
Один из руководителей нацистов из Запорожской областной организации ВО «Свобода» Тимур Кныш во время боевых действий на
Мэр Запорожья принял участие в акции Ice Bucket Challenge 11.09.2014
Мэр Запорожья принял участие в акции Ice Bucket
Запорожский городской голова Александр Син принял участие в акции Ice Bucket Challenge. «Я приймаю виклик журналіста
Комбат четвертой роты «Днепр-1″: «Нас предавали на каждом шагу» 21.10.2014
Комбат четвертой роты «Днепр-1″: «Нас предавали на
Командир 4 роты батальона «Днепр-1″ и известный сотник Евромайдана Владимир Парасюк на странице в соцсети задается
День дауна: Павло Мовчан 22.03.2017
День дауна: Павло Мовчан
Вчера, когда в Верховной Раде активно праздновали всемирный день дауна, почему-то вспомнился Павло Мовчан. «Известный

Нет комментариев.